Augusztus óta.

Papp Melinda Erika. 1993.09.22. Putnok. Ne net alapján akarj ítélkezni felettem. Nem olyan vagyok, mint amilyennek itt 'látsz'. Sokan belebuktak már. Kevesek jönnek csak rá, milyen is vagyok valójában. Azzal jössz, a netes ismerkedés hülyeség, itt nem lehet megismerni senkit, mégis ez alapján válogatsz embereket magad köré, személyesen esélyt se adsz rá, hogy megismerd őket. Tehát nem érdekel, az itt leírtak alapján minek fogsz gondolni; nagyképűnek, egy faszkalapnak vagy bármi más negatívum. Ez csak szöveg, tett nélkül... Ha gondolod, felvehetsz msn-re: lindcy_doll@hellokitty.com Van még továbbá: myVIP Facebook iWiW DonnaLight és más ilyen közösségi portálon is fent vagyok, de nem nagyon használom. Az alábbi Twitter és Formspring linkek segitségével is felveheted velem a kapcsolatot, kérdezhetsz. xoxo.

Friss topikok

  • Katzeryn: Amúgy ezt én se értem, mi értelme van az ilyen szenny oldalaknak, olyan szívesen megnézném a szerk... (2011.05.03. 14:32) napiszarsagok.
  • Katzeryn: Mindezt nagyon szépen megfogalmaztad, szépen összeraktad ezt a bejegyzést, és nagyjából egyet érte... (2011.05.03. 14:32) all-we-need-is..
  • Katzeryn: Ez facebookon volt kiirva pl. a noise night life üzenőfalára, azóta moderálták. Amúgy meg én is tu... (2011.05.03. 13:53) noisenightlife-tragedia.
  • lindcy: köszi akka, megjött ittis a komid. de már vipen válaszoltam. szal..ittmár ujra nemirom le. sajnálo... (2010.09.07. 19:01) first day at seg.
  • Katzeryn: de látod, sajnos vannak, akik idáig süllyednek. :/ -.-" (2010.08.20. 13:38) celebs.

words=acts=nothing

2010.11.04. 17:21

szerző: lindcy

 Regen volt jelentossege mindennek. Amit mondtak, valoszinuleg komolyan is gondoltak az emberek. Amit tettek, azert tettek, hogy bizonyitsak erzeseiket. Mara ebbol nem maradt semmi. Vannak, akik valoban csak azt mondjak, amit ereznek is teljes bizonysaggal, ezzel szemben a donto tobbseg nem igy tesz. Funek-fanak kepesek vagyunk azt mondani 'szeretlek'. Persze, szerethetunk barkit. Ezzel nincsen semmi gond. Haverkent, baratkent, mint embert.. De hogy szerelembol?! Atveres. Hazudunk, hogy megkaphassunk valami olyat, amit enelkul a szo nelkul nem kaphatnank. Hazudunk, mert ugy hisszuk, nem lesz kovetkezmenye, vagy ha tudjuk is, hogy lesz, nem erdekel minket. Nem torodunk azzal, hogy a masiknak esetleg fajdalmat fogunk okozni, mert onzok vagyunk, es csak a sajat erdekeinket vesszuk figyelme. Emellett, a tettek sem az erzeseket igazoljak. Megcsokolunk akarkit, lefekszunk mindenkivel, aki csak tetszik nekunk. Persze, tisztelet a kivetelnek. Latom, a kornyezetem hogy eli meg tini korszakat. Drogok, cigi, fu, pia, es persze szex. Nem koti oket semmi azokhoz, akikkel egyejszakas kalandjaikat elik, nem erdekli oket a kovetkezmeny. Elso sorban itt nem a gyerekrol, vagy az esetleges betegsegekrol beszelek. Mi lesz beloluk?? Kiegett ven k*rva lesz mind, akar fiuk akar lanyok. A tarsadalom ertelmesebb retegei megbelyegzik majd oket, ujjal mutogatnak, es nem csak mutogatasra szolgalnak majd azok az ujjak.... Mindenkinek eleg lesz beloluk 1-2 menet, majd adjak tovabb oket kezrol kezre, mint valami targyat. Ha egyszer megis szerelembeesnenek, senki nem fogja nekik elhinni, hogy nem csak 'duma' a szerelem (ezt ma timi blogjaban olvastam..), vagy nem erdekel majd senkit, mondvan nem kell nekik olyan, akit mar mindenki megkapott. Ezt pedig Szanditol tanultam meg altalanosban; sosem kellett neki olyan, akit mar valami ismerose 'elhasznalt'.

Tehat a lenyeg: nincs ereje a szavaknak, a tetteknek, az erzesekkel meg elmehetunk a picsaba. Ez a nagy igazsag sajnos. Van olyan, aki ezt nem igy teszi. Ismerek is ilyen embereket, becsulom oket nagyon..

Aztan itt van meg ebbol kiindulva, hogy miert lehet az, hogy valakit az elobb emlitett modon kihasznalunk, de mas nem kell tole? Ezt nagyon sokszor tapasztaltam mar mind a sajat boromon, mind masoken. Van 2 ember. Vonzzak egymast. Tetszenek egymasnak. Talan meg akad is valami, ami egymashoz koti oket, legyen az akar csak egy csok, akar egy artatlan puszi. Miert nem alakul ki tobb? Magamon is eszrevettem, rengeteg fiu van, akik bejonnek. 90%uktol megsem szeretnek tobbet. Nem akarok a baratnojuk lenni, pedig tetszenek. Akkor miert tetszenek megis? Aki pedig nem tetszik, miert kepes vonzani megis? Aztan ha valakit szeretunk.. Szerelembol.. Miert tud elmulni a vagy ugy, hogy a szerelem megmarad? A volt barataim irant erzek igy. Szeretem oket, megsem kellenek mar. Bosszant, hogy vannak erzeseim, megsem megyek veluk semmire.

Hat.. igy kijott most minden, vagyis tobbnyire minden.. A tobbit majd maskor.:)

xoxo.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lindcy.blog.hu/api/trackback/id/tr92423567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása