Augusztus óta.

Papp Melinda Erika. 1993.09.22. Putnok. Ne net alapján akarj ítélkezni felettem. Nem olyan vagyok, mint amilyennek itt 'látsz'. Sokan belebuktak már. Kevesek jönnek csak rá, milyen is vagyok valójában. Azzal jössz, a netes ismerkedés hülyeség, itt nem lehet megismerni senkit, mégis ez alapján válogatsz embereket magad köré, személyesen esélyt se adsz rá, hogy megismerd őket. Tehát nem érdekel, az itt leírtak alapján minek fogsz gondolni; nagyképűnek, egy faszkalapnak vagy bármi más negatívum. Ez csak szöveg, tett nélkül... Ha gondolod, felvehetsz msn-re: lindcy_doll@hellokitty.com Van még továbbá: myVIP Facebook iWiW DonnaLight és más ilyen közösségi portálon is fent vagyok, de nem nagyon használom. Az alábbi Twitter és Formspring linkek segitségével is felveheted velem a kapcsolatot, kérdezhetsz. xoxo.

Friss topikok

  • Katzeryn: Amúgy ezt én se értem, mi értelme van az ilyen szenny oldalaknak, olyan szívesen megnézném a szerk... (2011.05.03. 14:32) napiszarsagok.
  • Katzeryn: Mindezt nagyon szépen megfogalmaztad, szépen összeraktad ezt a bejegyzést, és nagyjából egyet érte... (2011.05.03. 14:32) all-we-need-is..
  • Katzeryn: Ez facebookon volt kiirva pl. a noise night life üzenőfalára, azóta moderálták. Amúgy meg én is tu... (2011.05.03. 13:53) noisenightlife-tragedia.
  • lindcy: köszi akka, megjött ittis a komid. de már vipen válaszoltam. szal..ittmár ujra nemirom le. sajnálo... (2010.09.07. 19:01) first day at seg.
  • Katzeryn: de látod, sajnos vannak, akik idáig süllyednek. :/ -.-" (2010.08.20. 13:38) celebs.

school.

2010.11.19. 15:27

szerző: lindcy

 A cim magaban rejt mindent. A sulirol szeretnek most irni egy kicsit. Az igazsag az, hogy nagyon megszerettem. Semmi kivetnivalo nincs benne (egyenlore). Azt hiszem, ez igy is fog maradni. Az egyetlen 'rossz' ami lehet benne, az az, ami minden iskolaban: tanulni kell. Nah de ez a legkevesebb.…

Szólj hozzá!

changing again.

2010.11.16. 21:06

szerző: lindcy

 Ugy dontottem, ismet valtoznom kell. Fogalmam sincs milyennek kellene lennem, de nem ilyennek, ez mar biztos. Az elobb jottem haza Rekatol, akivel eleg sokat beszeltunk a fiukrol, hisz miota elkezdodott a suli, nincs idonk egymasra, nem tudunk egymasrol semmit, es ugy gondoltam eppen itt az…

Szólj hozzá!

words=acts=nothing

2010.11.04. 17:21

szerző: lindcy

 Regen volt jelentossege mindennek. Amit mondtak, valoszinuleg komolyan is gondoltak az emberek. Amit tettek, azert tettek, hogy bizonyitsak erzeseiket. Mara ebbol nem maradt semmi. Vannak, akik valoban csak azt mondjak, amit ereznek is teljes bizonysaggal, ezzel szemben a donto tobbseg nem igy…

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása