Augusztus óta.

Papp Melinda Erika. 1993.09.22. Putnok. Ne net alapján akarj ítélkezni felettem. Nem olyan vagyok, mint amilyennek itt 'látsz'. Sokan belebuktak már. Kevesek jönnek csak rá, milyen is vagyok valójában. Azzal jössz, a netes ismerkedés hülyeség, itt nem lehet megismerni senkit, mégis ez alapján válogatsz embereket magad köré, személyesen esélyt se adsz rá, hogy megismerd őket. Tehát nem érdekel, az itt leírtak alapján minek fogsz gondolni; nagyképűnek, egy faszkalapnak vagy bármi más negatívum. Ez csak szöveg, tett nélkül... Ha gondolod, felvehetsz msn-re: lindcy_doll@hellokitty.com Van még továbbá: myVIP Facebook iWiW DonnaLight és más ilyen közösségi portálon is fent vagyok, de nem nagyon használom. Az alábbi Twitter és Formspring linkek segitségével is felveheted velem a kapcsolatot, kérdezhetsz. xoxo.

Friss topikok

  • Katzeryn: Mindezt nagyon szépen megfogalmaztad, szépen összeraktad ezt a bejegyzést, és nagyjából egyet érte... (2011.05.03. 14:32) all-we-need-is..
  • Katzeryn: Amúgy ezt én se értem, mi értelme van az ilyen szenny oldalaknak, olyan szívesen megnézném a szerk... (2011.05.03. 14:32) napiszarsagok.
  • Katzeryn: Ez facebookon volt kiirva pl. a noise night life üzenőfalára, azóta moderálták. Amúgy meg én is tu... (2011.05.03. 13:53) noisenightlife-tragedia.
  • lindcy: köszi akka, megjött ittis a komid. de már vipen válaszoltam. szal..ittmár ujra nemirom le. sajnálo... (2010.09.07. 19:01) first day at seg.
  • Katzeryn: de látod, sajnos vannak, akik idáig süllyednek. :/ -.-" (2010.08.20. 13:38) celebs.

all-we-need-is..

2011.02.25. 11:58

szerző: lindcy

 ~Csalad - Rengeteget veszekszem a szuleimmel, es sok-sok mas ember is igy van ezzel. Egyszer a hatunk kozepere se kivanjuk oket, alig varjuk, hogy 'nelkuluk' elhessunk; elkoltozzunk toluk messzire, nyaralhassunk nelkuluk, mindegy hol vagyunk, csak NE veluk! Gyermekkorunkat (joesetben) veluk toltjuk, igy hat eleg hamar 'megunjuk' oket. Tapasztaltatok mar, hogy az a barat/baratno/szerelem, akivel a mindennapjaitokat toltitek, sulve-fove egyuttvagytok vele, egy ido utan veszekedesbe torkollik a kapcsolatotok? En voltam igy ezzel sokszor. Nos, szerintem a szuleivel is ezert veszekszik sokat az ember. De ha picit belegondolunk, a szuleinknek elmondhatunk...elmondhatNANK mindent, ha tennenk. Bar sokszor nem tesszuk, hisz 'ciki' veluk valamirol beszelni, vagy tudjuk, hogy maskepp latjak a dolgot, mint egy velunk azonos korosztalyu szemely, es inkabb hanyagoljuk. De ha megis elmondunk valamit, biztos, hogy nem fogja tovabbadni. Foleg nem a baratainknak. De nem csak a szuleinkre van szuksegunk, nekem a batyam a legfontosabb resze az eletemnek. Nem sok idot toltottem vele 18 ev alatt, de tudom, ha barmire szuksegem van, o itt lesz, meghallgat, segit. Ahogy Marcsi is. Neha rajuk tobb szuksegem van, mint a szuleimre..

~Baratok - Mint egy masodik csalad. Kevesbe megbizhatok, es az sem biztos, hogy orokke velunk lesznek. De kellenek nekunk. Kell, hogy legyen valaki, aki veled nevet vagy sir. Akinek elmondhatsz olyat, amit a szuleidnek nem, akik segitenek megoldani mas emberekkel valo kapcsolataidat, tanacsokkal latnak el. Akiket felhivhatsz hajnal 3-kor is, es nem fogjak azt mondani, menj a francba, ok alszanak. Kell, aki segit felallni ha elbuktak. Kell, aki szamara nem te vagy a legszebb (mert a szuleidnek te leszel), es megmondja, ha egy ruha, vagy frizura nem all jol, de probal nem megbantani ekkor sem. Kell, aki a bajban fogja a kezedet. Kell egy tamasz, egy biztos pont arra az esetre, ha a csaladra mar nem tamaszkodhatsz..

~Haverok - Szuksegunk van olyanokra, akik szinesebbe teszik a mindennapjainkat, akikkel nem szivunk legfeltettebb titkait osztjuk meg, nem rajuk tamaszkodunk, egyszeruen csak nevetunk veluk, jol erezzuk magunkat, es segitenek, ha maganyosak vagyunk. Esetleg kesobb kivalhat beloluk egy -egy barat... Ritka, de megeshet..

~Kisallatok - Kell valaki, aki mindenkit potol, aki csaladtag es barat is egyben. Az egyetlen olyan tars, akinek kivetel nelkul mindent elmondhatsz, legyen az ciki, cuki, jo vagy rossz. Amit sem csaladban, sem barati korben nem mondhatsz ki, arra ott lesz O, meghallgat, garantaltan nem szol kozbe es nem ad tovabb senkinek semmit. A legtokeletesebb hallgato.:)

~Almok -  Kell egy masik vilag, ahol minden ugy van, ahogy csak akarod. Ahol szep es jo minden, es te vagy kozeppontban. Ahol lehetsz hires, lehetsz a fiuk idealja, a legjobb barat, a legtokeletesebb mindenben. Kell egy hely, ahova elmenekulhetsz a mindennapok elol, ahol nyugodtan gondolkozhatsz, ahol onmagad vagy, es nem kell megfelelned senkinek. Egy hely, ami tokeletes szamodra..

~Penz - Azt mondjak, a penz nem boldogit. Kerdem en, boldog az, aki az utcan el, fazik, ehezik? Vagy az, akinek van fedel a feje folott, van csaladja, vannak gyerekei, de semmit sem tud nekik megadni? Aki latja gyermeken, mennyire vagyik valami kis aprosagra, egy nyalokara, fagyira, kisautora, vagy babara, de nem veheti meg neki, mert kenyerre sincs penze? Vagy az, akinek megvan mindene, amire szuksege van, semmi luxus, de nem ehezik, nem fazik, viszont egy szerette sulyos betegsegen penz szukeben nem tud segiteni? Szenvedni latja, de tehetetlen? Hogy lehet igy boldog barki is? KELL a penz. Szuksegunk van ra, hogy soha semmilyen meglepetes ne erhessen minket, ami miatt a fejunknek fajnia kellene.

~Egeszseg - A leirtak mindegyikehez szuksegeltetett, hisz e nelkul igazan boldogok nem lehetunk. Lehetnek barataink, csaladunk, es barmi - de az is lehet, hogy egy betegseg miatt kell elveszitenunk mindannyiojukat.

~Szerelem - Azt hiszem, ezt nem kell kifejtenem bovebben. Kell az, akit szerethetunk egy kicsit masfajta szeretettel. Aki a masik felunk. Akinel a sziv megdobban..


Ugy hiszem, ha mindezek birtokaban vagyunk, akkor lehetunk valoban boldogok. Az en boldogsagomhoz legalabbis mindezek egyuttesen kellenek.

xoxo.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lindcy.blog.hu/api/trackback/id/tr592689617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katzeryn 2011.05.03. 14:32:46

Mindezt nagyon szépen megfogalmaztad, szépen összeraktad ezt a bejegyzést, és nagyjából egyet értek veled. Amiben az én véleményem eltér, az a család-barát szerepe, de egyébként normális esetben így van, ahogy leírtad, így igaz, így lenne igaz. Csak én eleget csalódtam családban-barátokban egyaránt, hogy ebben a két dologban ne higgyek. De tetszett ez a post. :)
süti beállítások módosítása