Augusztus óta.

Papp Melinda Erika. 1993.09.22. Putnok. Ne net alapján akarj ítélkezni felettem. Nem olyan vagyok, mint amilyennek itt 'látsz'. Sokan belebuktak már. Kevesek jönnek csak rá, milyen is vagyok valójában. Azzal jössz, a netes ismerkedés hülyeség, itt nem lehet megismerni senkit, mégis ez alapján válogatsz embereket magad köré, személyesen esélyt se adsz rá, hogy megismerd őket. Tehát nem érdekel, az itt leírtak alapján minek fogsz gondolni; nagyképűnek, egy faszkalapnak vagy bármi más negatívum. Ez csak szöveg, tett nélkül... Ha gondolod, felvehetsz msn-re: lindcy_doll@hellokitty.com Van még továbbá: myVIP Facebook iWiW DonnaLight és más ilyen közösségi portálon is fent vagyok, de nem nagyon használom. Az alábbi Twitter és Formspring linkek segitségével is felveheted velem a kapcsolatot, kérdezhetsz. xoxo.

Friss topikok

  • Katzeryn: Mindezt nagyon szépen megfogalmaztad, szépen összeraktad ezt a bejegyzést, és nagyjából egyet érte... (2011.05.03. 14:32) all-we-need-is..
  • Katzeryn: Amúgy ezt én se értem, mi értelme van az ilyen szenny oldalaknak, olyan szívesen megnézném a szerk... (2011.05.03. 14:32) napiszarsagok.
  • Katzeryn: Ez facebookon volt kiirva pl. a noise night life üzenőfalára, azóta moderálták. Amúgy meg én is tu... (2011.05.03. 13:53) noisenightlife-tragedia.
  • lindcy: köszi akka, megjött ittis a komid. de már vipen válaszoltam. szal..ittmár ujra nemirom le. sajnálo... (2010.09.07. 19:01) first day at seg.
  • Katzeryn: de látod, sajnos vannak, akik idáig süllyednek. :/ -.-" (2010.08.20. 13:38) celebs.

smile.

2010.10.11. 20:57

szerző: lindcy

 Elertem ahhoz a ponthoz, ahonnan mar semmi sem erdekel. Nem szamit, ki mit mond vagy tesz, nem erdekel ha valaki bizonyit, ha iger vagy csak mezes-mazos szavakkal illet. Nem foglalkozom masok erzeseivel, pontosabban a szerelemmel es hasonlokkal. En magam ma vegleg leteszek ezen erzes birtoklasarol, ahogy azt mar Csabinal meg kellett volna tennem. Matol nem erdekel, ki szeret es ki nem; ez a ti maganugyetek, engem felejtsetek el.

Miert erzi ugy az ember egy bizonyos pont utan, hogy nincs tovabb? Miert hiszi, hogy minden csak ilyen 'rossz' lehet, es a jo mar elpartolt mellole? Miert nem gondol masra, a szepre, az emlekekre, arra, hogy mi lesz a jovoben vele? Es miert bizik titkon megis, hogy egyszer eljon az, amire/akire annyit vart?! Akit keresett masokban, akit az utcan keresett mindenkiben, akirol ejjelenkent almodozott, s akiert feladott volna mindent? Es miert nem akkor jon O, amikor a legnagyobb szukseg van ra? Miert erzed ugy, hogy megtalaltad, akit kerestel, es miert kell belatnod, hogy ujabb tevedes volt, hogy.. Ajh nemtudom. :'( Egyaltalan nincs semmi otletem, hogyan lehetne ezt az erzest megfogalmazni. Azt mondjak nehanyan, hogy igazan tetszik nekik, ahogyan  irok. Most keptelen vagyok erre, osszeszedni a gondolataim, formazgatni magamban, amig ertheto, kerek bejegyzes nem lesz belole. Fogalmam sincs, miert tortenek velem mindaz, ami, es miert nem tudok ebbol az orokos korforgasbol kikerulni. Nem tudom, hogyan tudnek az erzeseimtol fuggetlenedni, hogyan korlatozhatnam oket, hogyan tudnek ellenallni. Nem tudom, mi ertelme van ennek az egesznek; megismerni, megszeretni, szenvedni, majd feledni. Ez utobbi sosem ment. A latszat surun csal. Barmit is mutatok, csak keves esetben valos erzelmek. Olyan sokmindenen kellene valtoztatnom, maskepp hozzaallnom a dolgokhoz, de annyira nehez. Masoknak annyira egyszeru elete van. Nem mindenkinek, de sokaknak. En miert nem tartozhatok kozejuk? Csak egy picit lenne konnyebb minden, csak egy icipicit... De nem.

..En csak.. Szeretnek talalni olyan embereket, akiket szerethetek, es viszont szeretnek. Csaladon kivul. Baratokat. Baratnoket. Part. De manapsag senki sem biztos. Nem gyakoriak az igaz baratok, inkabb csak haverok. A parkapcsolatrol ne is beszeljunk. A legbonyolultam. Ezennel tehat lemondok errol. Hosszu idore. Talan orokre. Talan nem..

xoxo.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lindcy.blog.hu/api/trackback/id/tr692363856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása